Vicze írta:Megosztanám az én esetemet a MÁK-kal kapcsolatban, hátha mással is történt, vagy történik hasonló eset, s segítségére lehetek. Február 09-én leigényelt utalványminta + illetékigazolási kérelem megküldése a MÁK-nak, ugyanezen napon ügyfél átutalta az illetéket, amelyet február 10. napján le is könyveltek, ez a MÁK honlapján is feltüntetésre került. Február 23-ig vártam az igazolást. Közben telefonálni próbáltam - természetesen sikertelenül, majd e-mailben kértem felvilágosítást, miért nem kapom az igazolást, de csak azt tanácsolták, hogy kérjek egy másik utalványmintát, ismét fizessem be az illetéket, a másikat pedig mint fel nem használt illetéket igényeljem vissza. Közben az idő múlt, az ügyfél várt. A tanácstól eltérően én megpróbáltam ismét elküldeni az illetékigazolási kérelem e-aktáját, és láss csodát, másnap megkaptam az illetékigazolást! Ez szerintebb egyszerűbb és gyorsabb, mintha újra kezdené az ember elölről az egész eljárást.
Nálam ugyanez volt a gond, ráadásul problémás, nagy megbízóval...feb 9-én kérelem beküldése, 10-én ügyfél utalt, mák honlapon pdf-ben megtaláltam, hogy könyvelték is aznap, igazolás sehol...3 telefon azóta, türelmet kértek, hogy most már aztán azonnal küldik...most beszéltem velük negyedszer...másik ügyben én is újra megküldtem tegnap a illetéigazolás e-aktáját mailben és láss csodát, fél 5 magasságában megérkezett a visszaigazolás...Tehát működik, ha újból megküldjük a lementett igazoláskérelem aktáját mailben az illetekigazolas@allamkincstar.gov.hu-ra.