Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /data/9/2/926c5b62-5181-4061-91ec-ed512bec7182/daltan.hu/web/forum/common.php on line 106
forum.daltan.hu • Felhasználói vezérlőpult • Regisztráció

forum.daltan.hu - Regisztráció

Azzal, hogy használja a „forum.daltan.hu” fórumot (a továbbiakban „mi”, „a fórum”, „forum.daltan.hu”, „http://daltan.hu/forum”) elfogadja, hogy betartja az alábbi feltételeket. Ha nem fogadja el, kérjük ne használja, illetve ne is keresse fel a fórumot. A feltételeket bármikor megváltoztathatjuk és habár a minden lehetségeset megteszünk, hogy értesítsük a változásról, érdemes rendszeresen áttekinteni ezt az oldalt, mivel a fórum felhasználási feltételeinek megváltoztatása utáni további használatával beleegyezik az új feltételek betartásába.

A fórumot a phpBB hajtja, mely egy a „General Public License” (a továbbiakban „GPL”) licenc alatt kiadott fórumszoftver és a www.phpbb.com, valamint magyarul a phpbb.hu weboldalról tölthető le. A phpBB csak lehetőséget nyújt az internet alapú kommunikációra, a phpBB Csoport nem felelős azért, hogy milyen tartalmakat, illetve magatartást engedélyezünk. További információért a phpBB-ről kérjük, látogassa meg a http://www.phpbb.com/ weboldalt.

Beleegyezik, hogy nem küld semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti az Ön hazájában, a fórumot kiszolgáló szerver országában érvényben lévő vagy a nemzetközi törvényeket. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internet szolgáltató értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk. Az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk a feltételek betartatásának érdekében. Elfogadja, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásait vagy lezárni az Ön által nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. Mint felhasználó elfogadja, hogy bármely adat, melyet megad, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezése nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de a fórum fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges „hackertámadás” esetén.

 
cron